Çarpışma dizisindeki Veli Cevher kimdir?

Çarpışma dizisindeki Veli Cevher kimdir?

Show TV'nin iddialı dizisi Çarpışma bugün akşam izleyenlerine merhaba diyecek. Kadrosunda çok iyi oyuncular bulunan Çarpışma kısa sürede adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Dizinin çok konuşulacak karakteri Veli Cevher izleyenler tarafından merak edildi. İşte Veli Cevher hakkında merak ettikleriniz.

Ay Yapım imzalı, Show TV’nin heyecanla beklenen yeni dizisi ‘Çarpışma’ bu akşam izleyenlerinin karşısına çıkıyor. Yayınlanan birinci bölüm tanıtımı dizinin merak
uyandıran hikayesinden ipuçları verdi. İzleyiciler ise dizideki karaktelerin kim olduğunu merak etti. Peki Çarpışma dizisindeki Veli Cevher kimdir?


VELİ CEVHER KİMDİR?

Karanlık dünyanın büyük işler çeviren bir aktörüdür. Kimse izini bulamaz, hiçbir kameraya görüntü vermez, dinlemelere takılma ihtimaline karşın sürekli hat değiştirir.
Herkese ve her şeye karşı büyük bir güven sorunu vardır. Acımasız ve merhametsiz biridir. Çarpışmanın kilit noktasındaki isimdir.

 18-11/22/veli-cevher-2.jpg


VELİ CEVHER'İ CANLANDIRAN ONUR SAYLAK KİMDİR?

 18-11/22/veli-cevher-3.jpg

Onur Saylak, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü’nde ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölüm’lerinde kısa süre eğitim aldıktan
sonra, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü kazandı ve mezun oldu. Okul dönemi boyunca Ankara Devlet Tiyatroları’nda çeşitli oyunlarda rol alarak, sahneye adım attı.

Pek çok dizi projesinde yer alan Onur Saylak, Yabancı Damat, Kod Adı Kaos, Asi, Nefes, Gönülçelen, Sensiz Olmaz, Ağır Roman, Hayat Ağacı, Hatırlı Gönül ve son olarak Vatanım Sensin dizilerinde, başarılı performanslar sergilemiştir.


ÇARPIŞMA İLK BÖLÜMDE NELER OLACAK?

 18-11/22/veli-cevher.jpg

Acıdan yaşamdan vazgeçme noktasına gelen Kadir, sebep olduğu araba kazasıyla farkında olmadan hayatının bütün akışını değiştirecektir.

Kadir Adalı (Kıvanç Tatlıtuğ) İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Şubesi’nde görevli bir başkomiserdir. Ailesiyle mutlu bir hayat sürerken karısını ve kızını
bir terör eyleminde kaybeder. Olanlar yüzünden büyük bir suçluluk duymakta ve çok acı çekmektedir. Acıdan yaşamdan vazgeçme noktasına gelen Kadir, sebep olduğu araba
kazasıyla farkında olmadan hayatının bütün akışını değiştirecektir. Kazaya dört araba, dört hayat, dört insan karışır…
Kadir, Zeynep (Elçin Sangu), Cemre (Melisa Aslı Pamuk) ve Kerem (Alperen Duymaz). Kadir’in, ‘Çarpışan aslında biz değildik, kaderlerimizdi!’ dediği bu kaza, onların
hayatlarını da birbirlerine bağlayacaktır.
‘Çarpışma’, etkileyici senaryosu, güçlü oyuncu kadrosu ve görsel bir şölen sunacak rejisiyle, Perşembe akşamları izleyicilerin tutkusu olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN