Çevreci Ulvi Büyüknohutçu ile eşi evinde silahla vurulmuş halde bulundu

Çevreci Ulvi Büyüknohutçu ile eşi evinde silahla vurulmuş halde bulundu

Antalya'da uzun yıllar siyaset yapan ve bazı sivil toplum örgütlerinde görev olan Ali Ulvi Büyüknohutçu ile eşi Aysin Büyüknohutçu, Finike İlçesi'ndeki dağ evinde öldürülmüş olarak bulundu. Büyüknohutçu, bölgede faaliyet gösteren mermer ocaklarına karşı yürüttüğü çevreci mücadeleyle tanınıyordu.

Toroslar ve Akdeniz Kıyıları Çevre Derneği Taş Ocaklarıyla Mücadele Platformu Sözcüsü Ali Ulvi Büyüknohutçu ile eşi Antalya’nın Finike ilçesine evlerinde silahla vurulmuş halde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Asarönü Mahallesi Kızılcık Yaylası’nda yaşayan Toroslar ve Akdeniz Kıyıları Çevre Derneği Taş Ocaklarıyla Mücadele Platformu Sözcüsü Ali Ulvi Büyüknohutçu (61) ile eşi Aysin Büyüknohutçu’dan (61) 2 gündür haber alamayan yakınları, jandarmaya haber verdi. İhbarın ardından Büyüknohutçu’nun evine gelen ekipler kapıyı kırarak içeri girdi.

Ulvi Büyüknhutçu ve eşinin yerde cansız bir şekilde yattığını gören ekipler durumu olay yeri inceleme ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen olay yeri inceleme ekipleri Ulvi Büyüknhutçu ve eşinin silahla vurularak olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ANTALYA/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN