Charlie Hebdo: Aylan yaşasaydı tacizci olurdu

Charlie Hebdo: Aylan yaşasaydı tacizci olurdu

Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo, son sayısında Aylan Kurdi'nin "büyüseydi Almanya'daki tacizcilerden olacağını" ima eden bir karikatür yayımladı.

Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo, yine tepki çeken bir karikatüre imza attı. Dergide "Riss" imzasıyla yayımlanan karikatürde, geçtiğimiz yaz Bodrum kıyısına vuran bedeniyle dünya gündemine oturan Aylan Kurdi'nin, "büyüseydi tacizci olacağı" ima edildi.

"Göçmenler" başlıklı karikatürde Aylan Kurdi'nin kıyıya vuran bedeni bir balon içinde çizilmiş, bunun yanında "Küçük Aylan büyüdüğünde ne olurdu?" sorusu yer alıyor. Bu sorunun altında da koşarak kaçan bir kadını, elleri açık halde kovalayan iki erkek görülüyor.

16-01/13/cymrqfzw8aaj_pu.jpg

Karikatürün altında ise Fransızca'da elle tacizde bulunanlar için kullanılan 'Tripoteur' kelimesi kullanılarak ‘Almanya'da tacizci olabilirdi" deniyor. Karikatürist, yılbaşında Almanya'da yaşanan toplu taciz skandalına gönderme yaparak Aylan'ın yaşasaydı o tacizcilerden biri olacağı imasında bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN