Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich, Mourinho'nun kaderini belirleyecek

Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich, Mourinho'nun kaderini belirleyecek

Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich, teknik direktör Jose Mourinho'nun kulüpteki kaderini belirlemek üzere yönetim kurulunu olağanüstü toplantıya çağırdı.

Chelsea’de sular durulmuyor. Son Leicester yenilgisi ile düşme hattının hemen üstüne gerileyen mavi beyazlı kulübün sahibi ve başkanı Roman Abramovich, yönetim kurulunu toplama kararı aldı.

Hürriyet'in haberine göre dün bazı yöneticilerle 9 saatlik bir görüşme yaptıktan sonra bugün Mourinho’nun kaderini belirlemek ve takımın kötü gidişini konuşmak için yönetim kurulunu toplantıya çağıran Abramovich’in alacağı karar merak konusu oldu. 

Tazminatı 40 milyon sterlin 

İngiliz ekibinden haftada 250 bin pound alan Mourinho’nun tazminatı ise Rus başkanı düşündüren maddelerin başında geliyor. Tazminatı 40 milyon sterlin (180 milyon TL) olan Mourinho’nun kovulması, sportif anlamda zor zamanlar geçiren Chelsea’ye mali anlamda da bir darbe anlamına geliyor.

Abramovich, 2007 yılında Chelsea’den ayrılan teknik adam ve ekibine çalışmalarından ötürü 16 milyon pound vermişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN