Çin Ligi'nde Burak Yılmaz fırtınası esmeye devam ediyor

Çin Ligi'nde Burak Yılmaz fırtınası esmeye devam ediyor

Çin Süper Ligi'ndeki 3. hafta karşılaşmasında Beijing Guoan ağırladığı Şanghay Shenhua'yı 2-1 yendi. Gollerin ikisi de milli yıldızımız Burak Yılmaz'dan geldi.

Çin Süper Ligi'nin 3. haftasında konuk ettiği Şanghay Shenhua'yı 2-1 yenen Beijing Guoan'ın iki golünü de milli futbolcu Burak Yılmaz kaydetti

Workers Stadı'nda oynanan müsabakada Beijing Guoan 37. dakikada milli futbolcu Burak Yılmaz'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Şanghay Shenhua 40. dakikada Yunding Cao'nun attığı golle skoru 1-1'e getirdi.

17-04/02/58e1035b61361f11e00b6ee1.jpg

Ev sahibi ekip, 87. dakikada Burak Yılmaz'ın bir kez daha fileleri havalandırmasıyla rakibini 2-1 yendi ve ilk kez 3 puanla tanıştı.

Geçen ay kasık fıtığı nedeniyle ameliyat edildikten sonra sahalara dönen milli futbolcu, takımı adına ligde oynadığı 3 maçta da gol atmayı başardı. Ayrıca, Beijing Guoan'ın ligde attığı 4 golü de Burak Yılmaz kaydetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN