Çıtlak ve Duman okurlarıyla buluştu

Çıtlak ve Duman okurlarıyla buluştu

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen Kitap ve Kültür Günleri etkinlikleri kapsamında yazarlar Fatih Çıtlak ve Fatih Duman okurlarıyla buluştu.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen bu yıl ise 8.si düzenlenen Çorum Belediyesi Kitap ve Kültür Günleri kapsamında Çorum’a gelen yazarlar Fatih Çıtlak ve Fatih Duman okurlarıyla bir araya geldi.

Kızıl Elma, Çanakkale’den Cennete Bir Yol Gider, Doğuda Aşk Böyle Yükselir gibi kitapların yazarı olan Fatih Duman yaklaşık 1 saat boyunca okurları ile önce söyleşide bir araya geldi. Kendisinin de zor zamanlarda İmam Hatip Lisesi mezunu olduğunu, çok okuyarak ve çok çalışarak bu günlere geldiğini ifade eden yazar Fatih Duman, “Vazgeçtiğiniz gün hem kaybettiğiniz hem kaybolduğunuz gündür” diyerek okumaktan asla vazgeçilmemesi gerektiğinim altınız çizdi. Necip bir milletin evlatları olarak “dünyada merhametin, insanlığın tek kıyısının Türkiye ve hiç birimizin bu ümitleri boşa çıkarmaya hakkımız olmadığınız ifade etti. Söyleşinin ardından Fatih Duman, okurlarına kitaplarını imzaladı.

Fatih Duman’ın ardından Yazar Fatih Çıtlak, okurlarıyla önce söyleşide daha sonra ise imza etkinliğinde bir araya geldi. Kırk Mektup, Huzur Defteri, Aşkın Bir Noktası gibi kitapların yazarı Fatih Çıtlak ise Müslümanların dünya üzerindeki etkilerinden bahsetti. Yazar Çıtlak söyleşinin ardından hem kitapları imzaladı hem sevenleriyle fotoğraf çektirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN