Cizre şehidi polis Atilla Güneş Tokat'ta toprağa verildi

Cizre şehidi polis Atilla Güneş Tokat'ta toprağa verildi

Şırnak'ın Cizre ilçesinde geçen hafta PKK'lı teröristlerin saldırısında yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da şehit düşen polis memuru Atilla Güneş Tokat'ta toprağa verildi. Şehidin tutuklu bulunan ve özel izinle cenazeye katılan kardeşi Bülent Güneş de tabuta sarılarak "Abi beni bırakma. Bir kere göremedim" diye gözyaşı döktü.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde geçen hafta PKK'lı teröristlerin saldırısında yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da şehit düşen polis memuru Atilla Güneş'in naaşı, memleketi Tokat'ın Pazar ilçesinde defnedildi.

15-12/23/aa_picture_20151223_7125406_high.jpg

Cizre şehidi polis Atilla Güneş Tokat'ta toprağa verildi

Uçakla Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'na, buradan da karayoluyla Pazar ilçesine getirilen şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesi bir süre mesai arkadaşlarının omzunda taşınarak Kaymakamlık binası önünde hazırlanan alana konuldu. Burada şehidin eşi Sibel Güneş  "Gurur duyuyorum" diye ağıt yaktı. Anne Sibel çocukları Alperhan ve Doğan'a bir süre sarıldı. 

15-12/23/aa_picture_20151223_7125402_high.jpg

"Abi beni bırakma. Bir kere göremedim"

Şehidin tutuklu bulunan ve özel izinle cenazeye katılan kardeşi Bülent Güneş de tabuta sarılarak "Abi beni bırakma. Bir kere göremedim" diye gözyaşı döktü. Güneş'in oğulları Alperhan ve Doğan birlikte saf tutarak dua etti. 

15-12/23/aa_picture_20151223_7125407_high-1.jpg

Şehidin naaşı İl Müftüsü Ahmet Erdem'in kıldırdığı cenaze namazının ardından Menteşe köyünde toprağa verildi.

Cenaze namazına şehidin ailesi, yakınları, Tokat Valisi Cevdet Can, AK Parti Tokat Milletvekilleri Coşkun Çakır, Zeyid Aslan, Celil Göçer, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Adnan Arslan, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, ilçe kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Fikri Yalman, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cizre'de geçen hafta terör saldırısında yaralanması nedeniyle Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) bir süredir tedavi gören Güneş, dün şehit olmuştu.

TOKAT/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN