Çukur Medet kimdir? Vartolu’nun adamı Medet Mustafa Kırantepe kimdir?

Çukur Medet kimdir? Vartolu’nun adamı Medet Mustafa Kırantepe kimdir?

Çukur dizisindeki Medet kimdir? sorusu dizinin ilerlemesi ile sosyal medyada sorulmaya başlandı. Medet karekterine hayat veren oyuncu Mustafa Kırantepe kimdir? Vartolu’nun adamı Medet'in kim olduğu Vartolu'nun yanında ne zamandan beri olduğu ve Vartolu ile nasıl tanıştığı merak ediliyor. Medet hakkında merak edilen her şeyi haberimizde bulabilirsiniz.

Çukur dizisinin sevilen karekteri Medet kimdir? Sorusu bu akşamki bölümden hemen sonra sosyal medyada merak edilip sorulmaya başlandı. Vartolu Sadettin'in has adamı Medet'i canlandıran Mustafa Kırantepe kimdirMustafa Kırantepe daha önce hangi yapımlarda rol aldı. Show Tv ekranlarında yayınlanan dizi Çukur pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi oldu. Medet Vartolu'nun yanına nasıl geldi? Medet ile Vartolu arasındaki ilişkinin detayklarını merak edenler için araştırdık.

MEDET KİMDİR? 

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur'da  Vartolu’nun has adamı Medet  merak konusu oldu. Peki Medet kimdir? Vartolu'nun has adamı. Uzun yıllardır Vartolu için çalışmaktadır ve ona en yakın olan kişidir. "Ağzı var, dili yok" gibi gözükse de bu duruşu, Vartolu'ya olan saygısından ve konuşmasa bile Vartolu'nun kendisini anlayacağına olan güveninden kaynaklanır. Medet Vartolu'nun en kötü zamanlarında yanındadır çünkü Vartolu Medet'i bir madenden kurtarmıştır. 

18-04/09/ukur-medet.jpg

MUSTAFA KIRANTEPE KİMDİR?

Çukur dizisinde Medet karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Mustafa Kırantepe‘dir. 1979 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. 2009 yılında Semaver Kumpanya’da oynamaktadır.

Mustafa Kırantepe 2014 yılında Ümmü Sıbyan: Zifir ve İtirazım Var filmlerinde rol almıştır. 2015 yılında ise Kırık Kalpler Bankası, Abluka filmlerinde oynayan oyuncu, 2016 Babamın Kanatları, 2017 Şansımı Seveyim filmlerinde rol almıştır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN