Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'ndan 'Terim-Arda krizi' yorumu

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'ndan 'Terim-Arda krizi' yorumu

Aktif basketbol hayatını sona erdirdikten sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanlığı görevini üstlenen Hidayet Türkoğlu, A Milli Futbol Takımı'nda Fatih Terim ile Arda Turan arasında yaşanan gerginliği değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu, Arda Turan ve Fatih Terim arasındaki görüş ayrılığı için açıklama yaptı. Türkoğlu açıklamasında, "Milli formanın önüne kimse geçemez, şahıslar geçemez" dedi.

T24'te yer alan habere göre; bir açılışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Türkoğlu, Arda Turan ve Türkiye teknik direktörü Fatih Terim arasındaki gerilim ile ilgili soruya yanıt verdi.

'ÇÖZÜLEBİLECEK BİR PROBLEM'

Türkoğlu, "İkisi de çok sevdiğim, biri kardeşim biri büyüğüm ama milli formanın önüne kimse geçemez, şahıslar geçemez. İnanıyorum ki, çözülebilecek bir problem. O yüzden bekleyip, görelim diyorum" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN