Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asırlık ağaçları kesenlerle bir yere gidilmez

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asırlık ağaçları kesenlerle bir yere gidilmez

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yalova'da halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Asırlık ağaçları kesenlerle bir yere gidilmez. Bunlarda çevreye saygı diye bir şey yok" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yalova il kongresi öncesi halka hitap etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları;

'UZUN İNCE BİR YOLDAYIZ'

Yola çıkarken bir şey söylemiştin uzun ince bir yoldayız. Gideceğiz inşallah. Hizmet yarışında engel olmaya çalışanlar bir netice alamadılar.

İstanbul'dan arabana bin 1 buçuk saatte Bursa'da. Kardeşlerim biz onlara kulak asmadık onların gözü var onlar görmüyor. Koskoca Osmangazi köprüsünü görmüyorsun. 

Kardeşlerim bizler sizi Allah için seviyoruz. Enerji, ulaşım, turizm hepsi aldı başını gidiyor. 110 üniversitesi olan Türkiye var. 

Sınıflar da öğretmen açığımız olmasın diye uğraşıyoruz. Her yıl aldığımız öğretmenlere baktığınızda geçmişle kıyaslanmayacak bir alım var. Öğretmen sayılarını daha da artırarak öğretmen açığını azaltacağız

'RABİA'YI UNUTMAYACAĞIZ'

Biz Rabia'yı unutmayacağız. Rabia'da ne var Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet vardır.

Şimdi bazı soysuzlar çıktı parsellemek istiyorlar. Ne oldu bir hafta için de yüzlerce teröristler öldü. Askerlerimiz F-16 oldu onların üzerine gitti ve onları açtıkları çukurun içine gömdüler. Şimdi onlar kaçıyor biz kovalıyoruz. 

Kimse kalkıp da paralel devlet şu bu demesin. O zaman Pensilvanya'da ne işin var. Sıkılmadan oradan talimatlar gönderiyor. Acırsanız acınacak hale gelirsiniz.  Allah'ın rahmetinden ümidinizi kesmeyiniz. 

14 ay sonra Yerel Seçimler var. Hedef Yalova'yı gerçek sahiplerine emanet etmektir. Bunlarda çevrecilik diye bişi yok. Gereken dersi 2019 Mart ayında vermek için hazır mıyız.  Bir olacağız iri olacağız diri olacağız kardeş olacağız hep birlikte Türkiye olacağız. 14 ay sonra Yerel Seçimler var. Hedef Yalova'yı gerçek sahiplerine emanet etmektir. 

BU YOLDAN DÖNMEYECEKMİSİNİZ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tabanı ibadet, ortası ticaret, tavanı ihanet olan bu yapı (FETÖ) ve bu yapının içerisinde yer alan vatandaşlarıma, kardeşlerime sesleniyorum; hala bu yoldan dönmeyecek misiniz? Bak şunu açık söylüyorum, acırsanız acınacak hale gelirsiniz. Şu anda içeride binlerce kişi var. Kusura bakmasınlar, bazıları önümüzü kesiyorlar, 'haksızlık oldu, şu oldu, bu oldu' Bakın o da olmuş olabilir, doğrudur ama biz üzerine üzerine gidiyoruz, varsa haksızlık onları da tekrar yargı zaten tahliye ediyor. Ama şunu söyleyeyim, biz bu alçakları, bu kahpeleri 15 Temmuz gecesi bunların üzerine üzerine gitmeseydik, şu anda bu kardeşiniz huzurunuzda olmayacaktı" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN