Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş'ı kutladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş'ı kutladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beşiktaş ile Porto arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi mücadelesini Vodafone Park'ta izledi. Ardından sosyal medya hesabı üzerinden, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nu lider bitirmeyi garantileyerek son 16 turuna yükselen Beşiktaş'ı kutladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın Porto ile karşılaşacağı mücadeleyi tribünden takip etti.

17-11/21/8326747.jpg

Vodafone Park çevresinde alınan yoğun güvenlik önlemleri altında stada gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mücadeleyi Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Yönetim Kurulu'yla birlikte izledi. Erdoğan, gruptaki 4. karşılaşma olan Monaco mücadelesini de tribünden takip etmişti.

17-11/21/8327464.jpg

BEŞİKTAŞ'I KUTLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şampiyonlar Ligi'nde gruptan lider çıkan Beşiktaş'ı yürekten tebrik ediyorum. İkinci turda başarılar Beşiktaş" paylaşımını yaptı.

 

İSTANBUL (DHA)



İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN