Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu hafta Trump ile görüşebilirim

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu hafta Trump ile görüşebilirim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısındaki konuşmasının ardından ABD Başkanı Trump ile gerçekleştireceği ikinci görüşme hakkında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grup Topantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan "Bu hafta içinde Trump ile bir görüşme daha gerçekleştirebilirim" dedi. 

Erdoğan, Meclis'te partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan hafta içi Trump ile görüşmesi ile ilgili, "Cuma günü ABD Başkanı sayın Trump ile görüşme gerçekleştirdim. Bu uzun zamandır ilk defa ABD-Türkiye ilişkilerinde ortak frekans yakalayabildiğimiz bir görüşmedir. Trump ile YPG'den FETÖ'ye pek çok hususu görüştüğümüz konuşmanın devamını önümüzdeki günlerde tekrar yapacağız" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN