Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 10 gün tatil sinyali: Turizmciler için iyi olur

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 10 gün tatil sinyali: Turizmciler için iyi olur

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma namazı çıkışı yaptığı açıklamada bayram tatili için "10 gün turizm için isabetli olur" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazı çıkışında Kurban Bayramı tatiline ilişkin sorulara yanıt vererek,  "Hükümet 10 günü programına aldı, çalışıyor. Salı günü bakanlar kurulumuz var, hayırlı bir adım olur diye düşünüyorum. 10 gün turizm açısından isabetli" dedi. 

ABD VE KUZEY KORE UYARISI

Erdoğan Kuzey Kore ve ABD arasında yaşanan gerilimle ilgili yaptığı açıklamada, "NATO çerçevesi içinde Almanların bu talebine NATO ile de görüşmelerimizi yaparak olumlu bir yaklaşım sergiledik. Bu İncirlik olayı değil, daha farklı bir olay. Milli Savunma Bakanlığımız ve Dışişleri Bakanlığımız bu süreci yönetiyor.

Şu anda dünyada yaklaşık 16 ülke nükleer silahlanmada ciddi bir boyuta ulaşmış durumda. Bunların içerisinde 3 ülke var ki bunların şu anki nükleer silahlanmada ciddi bir gücü var. Temenni ederiz ki bu Amerika-Kuzey Kore arasındaki bu tehditler adeta bir vuruşmaya dönüşmez ve bu, dünyada sadece ikisi arasında kalmayabilir. Daha farklı bir tehdit sürecini de başlatabilir. Burada bir politik neticeye dönüşmek suretiyle noktalanır diye temenni ediyorum" diye konuştu.

BAŞBAKAN: SALI GÜNÜ BELLİ OLACAK

Öte yandan Başbakan Yıldırım da tatil ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bu konuyu, salı günü Bakanlar Kurulu yapacağız. Cumhurbaşkanımızın başkanlığında, orada değerlendireceğiz ve oradan bir karar çıkacak" açıklamasında bulundu.

"KILIÇDAROĞLU'NUN AKLI BAŞINA GELMİŞ"

Yıldırım bir muhabirin sorusu üzerine, "(CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 'Sen ben kavgasını bırakalım' sözleri) Aklı başına gelmiş demek ki. Önce kendisi bu işi bıraksın. Memleketi, milleti yabancılara şikayet etmekten vazgeçsin. 'Türkiye güvensizdir, can ve mal güvenliği yoktur' demekten vazgeçsin. Adaletin verdiği kararlara saygı duysun. Belirli suçlarla hakkında kovuşturma devam edenlere sahip çıkmasın. Bıraksın, adalet rahat çalışsın. Biz zaten çalışıyoruz" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN