Daniel Craig 'James Bond' karakterini bırakıyor mu?

Daniel Craig 'James Bond' karakterini bırakıyor mu?

Ünlü aktör Daniel Craig'in 'James Bond' serisine veda edeceği iddia edildi.

İngiliz aktör Daniel Craig'in James Bond serisini bırakmaya karar verdiği iddia ediliyor. İngiliz gazetelerinde çıkan haberlerde Daniel Craig'in bir Amerikan dizisinde rol alacağını bu yüzden 'James Bond' serisine veda edeceği ancak Craig'in bu haberi doğrulamadığı duyruldu.

10 yıldır James Bond karakterine can veren Craig'in film serisini bırakacağını yazdı. Bu konuyu gündeme getiren 47 yaşındaki aktörün Amerikan dizisi Purity'le anlaşmaya varmış olması.

Craig, serinin son filmi Spectre gösterime girdikten sonra, James Bond karakterini artık canlandırmak istemediği biliniyor. Zorlu çekimlerden yorulan Craig, "bir kez daha James Bond olmaktansa bileklerimi keserim daha iyi" açıklamasında bulunmuştu.

Craig'in James Bond karakterini bırakması halinde adaylar hazır:

Yeni James Bond için en olası aday Mandela: Long Walk to Freedom, Thor, Jurassic World ve Prometheus gibi filmlerle rüştünü ispatlayan Idris Elba.

16-02/17/dris.jpg

Idris Elba

2001 yılındaki Kara Şahin Düştü filmiyle sinemaya adım atan 38 yaşındaki İngiliz oyuncu Tom Hardy, Child 44 ve Tinker Tailor Soldier Spy isimli filmlerde de Bond'a taş çıkaracak bir şekilde gizemleri çözüyordu.

16-02/17/tom-hardy.jpg

Tom Hardy

Daha önce Superman karakterini canlandıran Henry Cavill'in Bond olmasını bekleyenlerin sayısı da oldukça fazla.

16-02/17/hanry-ceval.jpg

Henry Cavill

Aksiyon filmlerinin değişmez ismi Jason Statham'ın James Bond'u canlandıracağı fikri çoğu kişiyi heyecanlandırsa da 48 yaşındaki oyuncunun Bond karakterine uygun bir isim olmadığını belirtenlerin sayısı da az değil.

16-02/17/jason-stattham.jpeg

Jason Statham

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN