Danimarka: Kırım'ın işgalini asla tanımayacağız

Danimarka: Kırım'ın işgalini asla tanımayacağız

Danimarka, Kırım’ın Rusya Federasyonu tarafından işgalini tanımadıklarını belirterek Kırım'ın yanında olacaklarını belirtti.

Danimarka Başbakanı Lars Løkke Rasmussen, Kırım’ın Rusya tarafından işgalini ve Ukrayna'nın toprak bütünlüğü ihlalini tanımayacaklarını söyledi. Kırım Haber ajansını haberine göre, Ukrayna Başbakanı Vladimir Groysman ile bir araya gelen Rasmussen, ''Kırım’ın ilhakını ve Ukrayna'nın toprak bütünlüğü ve egemenliğinin diğer ihlallerini tanımayacağız'' diye kaydetti.

UKRAYNA BAŞARILI

Son yıllarda Ukrayna’nın reformların uygulamasında başarılı olduğunu belirten Danimarka Başbakanı, Ukrayna’yı reform yolunda desteklemeye devam edeceklerini belirtti.
Ayrıca Danimarka'ya göre, reformların başarılı şekilde uygulanmasının Rusya’nın Ukrayna'daki durumu istikrarsızlaştırma girişimlerine karşı en iyi koruma mekanizması olduğu kaydedildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN