Darbeci amiraller Hayrettin İmren ve Nazmi Ekici ile 'mahrem abiler' tutuklandı | Son dakika

Darbeci amiraller Hayrettin İmren ve Nazmi Ekici ile  'mahrem abiler' tutuklandı | Son dakika

Eski Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren ve eski Güney Grup Komutanı Tuğamiral Nazmi Ekici ile saklanmalarına yardımcı olan albay ile 6 'mahrem abi'nin tutuklandığı belirtildi.

Donanma Komutanlığı'nda darbe girişimini yöneten eski Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren ve eski Güney Grup Komutanı Tuğamiral Nazmi Ekici ile saklanmalarına yardımcı olan albay ve 6 'mahrem abi' tutuklandı. Albayın kızı ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

AMİRALLERİ İKNA ETTİ

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'ndeki Donanma Komutanlığı'nda darbe girişimini yöneten eski Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, eski Güney Grup Komutanı Tuğamiral Nazmi Ekici ile kiraladıkları evde saklanmalarını yardımcı olan Deniz Albay Kamil Altın ile kızı İ. Altın; darbe girişiminden önce amirallerle görüşerek darbe girişimine katılmalarını sağlayan, kaçmalarına yardımcı olan FETÖ'de 'mahrem abi' olarak bilinen Y.D, M.K, O.A, Ü.K, E.Ç. ve M.S. dün adliye sevk edildi.

TUTUKLANDILAR

Dün akşam saatlerinde mahkemeye ara verildi. Bu sabah yeniden yargılanmalarına devam edilirken, amiraller İmren, Ekici, Albay Kamil Altın, Y.D, M.K, O.A, Ü.K, E.Ç. ve M.S. tutuklandı. Albayın kızı İ. Altın ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

İZMİT/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN