Darbeci general Semih Terzi'nin karısını noter katibi bıçakla kovaladı - Son dakika haberleri

Darbeci general Semih Terzi'nin karısını noter katibi bıçakla kovaladı - Son dakika haberleri

Kahraman Astsubay Ömer Halisdemir tarafından alnından vurularak öldürülen darbeci general Semih Terzi'nin eşi, Ankara'da bir noterde malları kaçırmak isterken tanınınca, noter katibi tarafından bıçakla kovalandı.

Darbeci general Semih Terzi'nin tutuklanan karısı Nazire Terzi'nin darbe girişiminden yaklaşık 1 ay sonrasında Ankara'da bir noterde çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı.

Kahraman Astsubay Ömer Halisdemir tarafından alnından vurulan darbeci general Semih Terzi'nin eşi geçtiğimiz günlerde tutuklanmıştı.

NOTER KATİBİ TANIDI

Show Haber'in haberine göre Nazire Terzi, mal varlıklarını üçüncü şahıslara aktarmak için Ankara'daki bir noterde vekaletname vermek isterken, noter katibi Kerem Sağlıklı onu tanıdı ve işlemi yapmak istemedi.

250 ŞEHİDİN HAKKI VAR

Nazire Terzi'yi tanıyan ve bıçakla kovalayan noter katibi Kerem Sağlıklı, Show Haber'e yaptığı açıklamada, "Vekaletname eğer yapılsaydı, intikal edilmiş, darbeci Semih Terzi'nin tüm malları kaçırabiliyordu. Bu işlemde Ömer Halisdemir gibi bir yiğidin ve 250 tane şehidin hakkı var. Bu hakları yedirtemezdim" dedi. 

Noter katibi Kerem Sağlıklı bu davranışı nedeniyle işini kaybetti. 

Görüntülerde, noter katibinin Nazire Terzi'yi bıçakla kovaladığı anlar kameralara böyle yansıdı...

İŞTE O ANLAR

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN