Darbeciden ‘Aksakallı’ fırçası

Darbeciden ‘Aksakallı’ fırçası

Akıncı Üssü iddianamesinde, 15 Temmuz gecesi  Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı’nın darbeciler tarafından kaçırılmak istenmesine ilişkin bilgiler de yer aldı.

ÖZEL HABER / KENAN BUTAKIN

Şüphelilerden Özel Kuvvetler Komutanlığında Başçavuş rütbesindeki Hasan Saltan, olayı şöyle anlattı: “Arabada 5 kişiydik. Aksakallı’nın aracını takip etmeye başladık. Öndeki aracın camları siyah olduğu için içerdekileri göremiyorduk. Bizim aracı Cengiz Atak kullanıyordu. Albay Fatih Yarımbaş da üniformayla önde oturuyordu. Albay Cengiz’e hadi aracı niye yakalamıyorsun diye bağırdı.

Cengiz de manevra yaparak önünü kesti. Albay ‘gidin getirin’ diye emir verdi. Zekai paşayı kaçırmamızı söyledi. Biz Ümit Şeker ile araçtan indik. Komutan bindiği kapıyı araladı. Ben kendisine sizi almaya geldik dedim. Elimi uzattım. O da ne alması lan deyip elimi ittirdi. Ümit Şeker de komutanı çekiştirdi. Komutan Ümit Şeker’e tekme ile vurduktan sonra araç hızla hamle yapıp gitti. Biz arabaya binip geri geldik. Arabada albay bize kızdı. Nasıl alamadınız dedi. Ben de komutan gelmedi dedim. Ondan sonra aracı takip etmek istediler, ancak araç uzaklaştı.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN