Davutoğlu Konya'da konuştu: Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin

Davutoğlu Konya'da konuştu: Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin

Başbakan Davutoğlu Konya'da kendisini bekleyen vatandaşlara seslendi. Vatandaşları parti otobüsünden selamlayan Davutoğlu, "Sağ olun var olun cumanız mübarek olsun, Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, özel uçak "DAP" ile Konya'ya geldi. Davutoğlu, Konya Havalimanı önünde kendisini karşılamaya gelen partilileri, selamladı. Cuma namazı Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu Konya'da çok sayıda vatandaş karşıladı.

BİRLİK MESAJI VERDİ

Vatandaşları parti otobüsünden selamlayan Davutoğlu, "Sağ olun var olun cumanız mübarek olsun, Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin" dedi. 

16-05/06/20160506_2_16571855_9764374.jpg

Davutoğlu bugün memleketi Konya'da cuma namazı kılacak. Bugün AK Parti Olağanüstü Kongresi'nde yeniden aday olmayacağını açıklayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, 6-7 Mayıs tarihlerinde Bosna Hersek'e bir ziyaret gerçekleştirecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN