Demet Akalın'dan suçlamalara yanıt

Demet Akalın'dan suçlamalara yanıt

ABD’de tek başına tatil yapan Demet Akalın, hakkında çıkan iddiaya cevap verdi. Eşi Okan Kurt’la aralarının kötü olduğu konuşulan şarkıcı, “Daha neler ya!” dedi.

Amerika’nın Las Vegas kentinde tatil yapan Demet Akalın, hakkında çıkan tüm iddialara Instagram sayfasından cevap verdi. Eşi Okan Kurt’la arası bozuk olduğu için tek başına tatile gittiği konuşulan şarkıcı, “Yok yüzüm asıkmış, yok Okan’la aram kötüymüş. Daha neler ya! İki ay önceden gideceğim belliydi, başka boş vaktim yoktu. Kızım da bu kadar yol gelemeyeceği için babasıyla kaldı. Çok merak ediyorsanız kocama kendimden daha çok şey aldım” dedi.

Akalın, 35 bin TL’ye aldığı Yves Saint Laurent marka çizmesi için Hande Yener’in, “Aşırı pahalı kıyafetler görgüsüz oluyor” sözlerine ise, “Çalışıp, kazanıp kendime harcıyorum kime ne? Dünya starlarıyla aynı çizmeyi giydim ‘Helal olsun’ deyip geçin” yanıtını verdi. 

"HER ŞEYİMİ ÇALDI"

Kuzeni Şehbal Civeleker’in kanser hastası olan çocuğuna yardım etmediği için kör olduğu iddialarına ise Akalın ateş püskürdü. Şarkıcı “Ben kime yardım edeceğimi gayet iyi biliyorum. Elim bütün sülalemin üzerindedir. Evime girip her şeyimi çalan, çırpan insana yardım etmem. Nasıl inanırsınız bunlara? Takma kirpikleriyle canlı yayına çıkıyor. Zaten çocuğu kör doğdu. Rica ediyorum ben bildiğiniz Demet’im, değişmedim. Kimse de beni zorla değiştiremez” açıklamasını yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN