Demet Şener ve İbrahim Kutluay boşanıyor

Demet Şener ve İbrahim Kutluay boşanıyor

Manken Demet Şener eşi İbrahim Kutluay'dan boşanacağını açıkladı. Şener "Son 4 yıldan bu yana çok şey yaşandı. Benim alnım ak yüzüm açık” dedi.

2005'de Çırağan Sarayı'ndaki görkemli  bir düğünle dünya evine giren Demet Şener - İbrahim Kutluay çiftinden kötü haber geldi. Kanal D’de yayınlanan Renkli Sayfalar’da Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel Salt’ın programına yazdığı mesajlarla katılan Demet Şener, “Kocama güveniyordum. Gerçekleri öğrendiğimde her şey farklı oldu. Son 4 yıldan bu yana çok şey yaşandı. Benim alnım ak yüzüm açık” diye yazdı. 

“Şu anda açılmış bir boşanma davası söz konusu değil. Ben aile mahremiyeti açısından herkesten anlayış bekliyorum. Umarım çekişmeli bir sürece girmeyiz. Zamanı geldiğinde ben gerekli açıklamayı yapacağım.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN