Devlet Bahçeli'den anayasa teklifi açıklaması: Herhangi bir pürüz yok - Son dakika haberleri

Devlet Bahçeli'den anayasa teklifi açıklaması: Herhangi bir pürüz yok - Son dakika haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gazetecilerin "Anayasa değişiklik teklifiyle ilgili pürüzler giderildi mi?" sorusuna "Pürüz yok zaten" karşılığını verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  Başbakan Binali Yıldırım'la Meclis'te yaptığı görüşmenin ardından, anayasa teklifi  çalışmalarına ilişkin sorulan "Anayasa değişiklik teklifiyle ilgili pürüzler giderildi mi?" sorusuna "Pürüz yok zaten" cevabını verdi. 

Bahçeli, TBMM Genel Kurulunda 2017 Yılı Bütçesi görüşmeleri sırasında verilen arada muhalefet kulisinde gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

"ONLAR BİLİR ONU"

Bahçeli, Başbakan Binali Yıldırım ile bugünkü görüşmenin detaylarını soran basın mensuplarına, Yıldırım'ın ziyarete geldiğini ve beraber birer çay içtiklerini söyledi.

"Anayasa değişiklik teklifiyle ilgili pürüzler giderildi mi" sorusuna Bahçeli, "Pürüz yok zaten" karşılığını verdi. Bahçeli, anayasa değişiklik teklifinin bu hafta Meclise gelmesini bekleyebilir miyiz sorusuna da "Onlar bilir onu. Bilemiyorum onların alanı, bizim değil." dedi.

DÜŞÜNÜLMÜYOR

Bahçeli, bu hafta bir daha bir araya gelinip gelinmeyeceği ve "Başbakan Binali Yıldırım'ın Pürüzler var onlar aşılacak" sözleri üzerine ise "Düşünülmüyor. Anayasa metni yazılırken bir virgül ve noktanın dahi anlamı vardır. Bunlar üzerindedir herhalde." ifadesini kullandı.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN