Dışişleri'nden İsrail'e büyükelçi açıklaması: Kısa zamanda tamamlanması öngörülüyor

Dışişleri'nden İsrail'e büyükelçi açıklaması: Kısa zamanda tamamlanması öngörülüyor

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, İsrail'e büyükelçi atanmasıyla ilgili açıklamada bulundu. Bilgiç "Sürdürülen çalışmanın kısa zamanda tamamlanması öngörülmektedir" dedi.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, İsrail'e büyükelçi atanmasıyla ilgili "İki ülke makamlarının karşılıklı olarak Büyükelçi atanmasına yönelik sürdürdükleri çalışmanın da kısa zamanda tamamlanması öngörülmektedir" dedi.

KISA ZAMANDA TAMAMLANACAK

Dışişleri Sözcüsü Bilgiç, İsrail'e büyükelçi atanması hakkında kendisine yöneltilen bir soruyu şöyle yanıtladı: "İsrail'le ilişkilerin normalleştirilmesi hususunda varılan uzlaşı çerçevesinde 28 Haziran 2016 günü imzalanan Tazminat Usul Anlaşması, 20 Ağustos'ta TBMM'de kabul edilmiş, 9 Eylül günü yürürlüğe girmiştir. İki ülke makamlarının karşılıklı olarak Büyükelçi atanmasına yönelik sürdürdükleri çalışmanın da kısa zamanda tamamlanması öngörülmektedir"

 ANKARA/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN