Doğacak çocuğu için özel bir parça yazdı

Doğacak çocuğu için özel bir parça yazdı

Şubat ayında oğlunu kucağına alacak olan şarkıcı Gülşen, doğacak bebeği için özel bir parça yazdı.

Geçtiğimiz aylarda dünyaevine giren Gülşen - Ozan Çolakoğlu çifti, çocuk müjdesi vermişti. Beş aylık hamile olduğu için klip çekemeyen ancak konserlerine devam eden şarkıcının erkek bebek beklediği ortaya çıkmıştı. Milliyet'in haberine göre, şu sıralar bir single hazırlığında olduğu konuşulan Gülşen’in oğluna şarkı yazdığı öğrenildi. Bebeği ve kendisi için unutulmaz bir anıya imza atmaya hazırlanan şarkıcıya eşi de destek verecek. Çolakoğlu, şarkının     hem düzenlemesini yapacak hem de klibiyle ilgilenecek. 

Bebek için alışveriş yapmayı ihmal etmeyen Gülşen, önceki gün Instagram hesabından üç farklı bebek arabası fotoğrafı paylaştı. Arabaların hediye geldiğini belirten şarkıcı, karenin altına, “Oğlumuz en şahanesinden gezmelere hazır. Benim için de büyüklerinden yapsınlar. Hepsi birbirinden havalı ve güzel” notunu düştü. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN