Drogba Twitter hesabından Martin Linnes paylaşımıyla Fenerbahçe taraftarını çıldırttı

Drogba Twitter hesabından Martin Linnes paylaşımıyla Fenerbahçe taraftarını çıldırttı

Galatasaray'ın eski golcüsü Didier Drogba, yeni transfer Martin Linnes'in Fenerbahçe'ye attığı golü Twitter'da paylaştı.

Galatasaray'a 2013 Ocak ayında gelen ve 1,5 sezon Sarı Kırmızılı formayla birçok başarıya ulaşan Fildişili Didier Drogba, twitter hesabından olay bir paylaşım yaptı.

Mustafa Denizli yönetimindeki Cim Bom, ara transfer döneminde takımı güçlendirmek için Molde'de forma giyen Norveçli sağ bek Martin Linnes'le her konuda anlaşmıştı.

Drogba'dan Linnes paylaşımı

1.5 sezon Galatasaray forması giyen Fildişili yıldız Didier Drogba, kendisine ait twitter hesabından Galatasaray'ın yeni futbolcusu Martin Linnes'in UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'ye attığı golü paylaştı. Fildişili'nin 'Her zaman en iyi kutlama' diyerek paylaştığı bu gol Fenerbahçeli taraftarları kızdırdı.

 16-01/11/ekran-resmi-2016-01-11-114248.png
Drogba'nın paylaşımı Twitter'ın gündemine oturdu. / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

Drogba haberleri çin tıklayınız

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN