Drogba, Guus Hiddink'ın yardımcısı oluyor

Drogba, Guus Hiddink'ın yardımcısı oluyor

Mourinho ile yollarını ayırıp Guus Hiddink ile anlaşan Chelsea'de şimdi de Didier Drogba sürprizi yaşanıyor. Geçtiğimiz günler de Chelsea'de çalışmak istediğini söyleyen Drogba, Hiddink ile buluştu.

Yeni menajer Guus Hiddink ile bilrlikte Sunderland karşılaşmasını tribünden takip eden Chelsea'nin efsanesi Didier Drogba büyük şaşkınlık yarattı. Başkan Abromovic'in de yer aldığı tribünde karşılaşmayı yan yana takip eden 3'lünün birlikte görüntülenmesi Ada basınında büyük yankı buldu. İngiliz medyası Drogba'nın Hiddink'in yardımcılığını yapacağını iddia etti.

15-12/20/ntro-1450598530.jpgYeni menajer Guus Hiddink, Başkan Abromovic ve Drogba karşılaşmayı birlikte izledi. FOTOĞRAFLAR: SOSYAL MEDYA

Chelsea'de çalışmak istediğini söyledi

Öte yandan geçtiğimiz günlerde BBC Afrika'ya konuşan Fildişi Sahilli futbolcu, Londra kulübü yöneticileriyle daha önce görüşüp anlaştığını ve futbol kariyerini noktalamasının ardından Chelsea'de çalışacağını söyledi.

Drogba, "Kulübüme olan borcumu ödemek istiyorum. Menajer, sportif direktör, antrenör ya da forvet oyuncularına danışman olarak Chelsea'de görev almak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Chelsea'nin efsanelerinden

Drogba 164 gol attığı Chelsea ile 4 lig, 1 Şampiyonlar Ligi, 4 Federasyon Kupası ve 3 İngiltere Lig Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN