Hiddink: Futbolcularımdan aynaya bakmalarını istedim

Hiddink: Futbolcularımdan aynaya bakmalarını istedim

Kötü sonuçların ardından Jose Mourinho ile yollarını ayıran Chelsea'nin yeni teknik patronu Guus Hiddink futbolcularla toplantı yaptı. Futbolcularından aynaya bakmalarını isteyen Hollandalı çalıştırıcı, kötü gidişe son vereceklerini dile getirdi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin menajeri Guus Hiddink, futbolcularıyla yaptığı toplantıda takımın son durumunu değerlendirdiklerini ifade etti. Londra ekibiyle sezon sonuna kadar anlaşan Hollandalı teknik adam, yaptığı açıklamada, "Oyuncularımla toplantı yaptım. Durumumuzun neden kötü olduğunu konuştuk. Onlara futbolda her şeyin olabileceğini söyledim. Futbolcularımdan aynaya bakmalarını istedim" ifadelerini kullandı. 

Rehavet çöktü

Geçen sezon alınan şampiyonluktan sonra takımın rahatladığını kaydeden Hiddink, takımın başına geçmesiyle sorunların çözümlendiğini düşünmenin doğru olmadığını belirtti. 

Mourinho'nun birçok kupa kazandığını ve olağanüstü bir kariyere sahip olduğunu dile getiren 69 yaşındaki deneyimli teknik adam, futbolda bazen işlerin kötü gidebileceğini ifade etti. Hiddink, ara transfer döneminde takviye yapıp yapmayacağına birkaç maçtan sonra karar vereceğini söyledi. 

Hiddink ilk maçında galip geldi

Ligin ilk 16 haftasındaki 9 yenilginin ardından Portekizli menajer Mourinho'nun görevine son verilmiş ve yerine sezon sonuna kadar Hiddink getirilmişti. Hollandalı menajer, 2009 yılından sonra ikinci kez Londra ekibinde geçici görevi kabul etti. 

Chelsea, Mourinho gittikten sonra çıktığı ilk maçta sahasında Sunderland'i 3-1 mağlup etmişti.

LONDRA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN