18 aylık bebek peluş ayının altında boğularak öldü

18 aylık bebek peluş ayının altında boğularak öldü

İskoçya'da yaşanan olayda, 18 aylık kız bebek Connie Rose peluş ayısının altında boğularak hayatını kaybetti.

KARAR.COM

Sabah saatlerinde kızının uyanmamasıyla şüphelenen Dexy Leigh Walsh 18 aylık Connie Rose'nin odasına girdi. Yatağında nefes almadığını fark eden anne, kızının peluş ayısının altında boğularak can verdiğini fark etti. Ambulansı çağıran anne, olay yerinde sinir krizi geçirdi. 

18-04/20/bebek-1524230540.jpg

İLK YARDIM MÜDAHALESİ İŞE YARAMADI

Sakinleştikten sonra ifadesine başvurulan anne "Kızım uyanmayınca şüphelendim ve odasına girdim. Pijamasını çıkarmaya çalışırken nefes almadığını fark ettim. Suni teneffüsle onu tekrardan hayata döndürmeye çalıştım fakat reaksiyon göstermedi. Ayısını, yatağından düşmemesi için boşluğa sıkıştırmıştım. Üzerine nasıl düştüğünü anlamadım" dedi. 

EBEVEYNLERİ UYARDI

Kızının ölümüyle perişan olan Walsh, sosyal medya hesabından çocuk sahiplerini uyarmayı ihmal etmedi. "Kendi kızımı hayata döndüremedim ama başka çocuklar bu şekilde can vermesin. Çocukların oyuncaklarını güvenli bir şekilde muhafaza edin" diyen anne, psikolojik destek görüyor. 

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN