Ali Koç hakkında akıllara durgunluk veren iddia: Onun tek derdi Aziz Yıldırım'la kapışıp yeniden başkan olmak

Ali Koç hakkında akıllara durgunluk veren iddia: Onun tek derdi Aziz Yıldırım'la kapışıp yeniden başkan olmak

Fenerbahçe camiasına yakınlığıyla bilinen Serdar Ali Çelikler 'Neo Spor' kanalında çok özel açıklamalarda bulundu. Ali Koç'un başkanlıktan çekilmeyeceğini söyleyen Çelikler, Sadettin Saran ve Aziz Yıldırım hakkında önemli istihbaratlar paylaşırken, ünlü yorumcunun 'Asıl kurban İsmail Kartal değil Koç olmalı' sözleri oldukça dikkat çekti.

Ünlü futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi Sarı Lacivertli camiada yaşanan sıcak gelişmeleri aktardı. İşte Çelikler'in o açıklamaları...

ALİ KOÇ'UN TEK DERDİ AZİZ YILDIRIM!

Ali Koç ölse bırakmaz bunun böyle olacağını biliyorum, Sadettin Saran 2-3 yöneticisini belki Ali Koç'a verebilir. Saran'ın, Ali Koç'a 'acemilik sürecin uzun sürdü, senden beklediğimiz şey bu değildi, çok kötü performans sergiledin' dediğini biliyorum. Sonra Ali Koç, Saran için 'FBTV'nin kapıları ona açıktır, 500 imzayı toplasın gelsin' demişti. Ali Koç'un bütün motivasyonu Saran yeniden aday olsun sonra Saran'ın karşısına Aziz Yıldırım çıksın, Ali Koç bu hamleleri görüp Saran'ı yarıştan çekip yeniden Aziz Yıldırım'ı geçip başkan olsun, Ali Koç'un tek amacı tek derdi bu.

65e62a99062565c68577af7b.webp

HİÇBİR KULÜPTE 1 YILINI DOLDUMAMIŞLAR

Serkan Akkoyun 'Neo Spor' yayınında şöyle bir bilgi verdi; İsmail Kartal'ın ekibinde olan yardımcı hocalar 1 sezonu tamamlamamışlar, antrenörler hiçbir kulüpte 1 yılını doldurmamışlar. Bu resmen skandaldır. Asıl kurbanın İsmail Kartal değil de 'Koç'un' olması gerektiği bilinmeli.

teknikkadrokpk.webp

BEŞİKTAŞ'IN KAYBEDECEĞİ BİR ŞEYİ YOK

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde Beşiktaş daha avantajlı. Sivas maçından sonra soyunma odasında bağırış çağırış olduğunu biliyorum. Sırp basınında İsmail Kartal devam ederse Tadic'le Dzeko gidecek diye haberler geçti. Beşiktaş'ın Fenerbahçe karşısında kaybedecek bir şeyi yok, Beşiktaş Fenerbahçe'yi yenip bir ZTK'da finale çıkarsa tüm sezonun hayal kırıklığı unutulur.

6628b3dddb540466c763640e.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN