Akıllara durgunluk veren olay: Kayıp kedi kargo paketiyle bin kilometre yol gitmiş

Akıllara durgunluk veren olay: Kayıp kedi kargo paketiyle bin kilometre yol gitmiş

ABD'de sahiplerinin 17 gündür aradığı kedinin kargo iade paketi hazırlanırken içine girdiği ve Utah'tan Kaliforniya'ya 1000 kilometre yol gittiği ortaya çıktı. Depo çalışanının dikkatiyle fark edilen kedinin sağlık durumu tedavisinin ardından normale döndü.

Akıllara durgunluk veren olay ABD'de yaşandı. Fox News'in aktardığı bilgilere göre; Salt Laket City'de yaşayan Carrie Clark ve eşi Matt Clark'ın "Galena" isimli kedisi 10 Nisan Çarşamba günü kayboldu. Çift, kayıp kedilerini bir hafta boyunca her yerde aradı ancak bulamadı.

KEDİNİN ÇİPİNDEKİ BİLGİLER EŞLEŞTİ

Clark'a 17 Nisan'da bir veteriner hekimden telefon geldi ve kedisinin yanında olduğunu söyledi. Galena'nın gerçekten Clark'ın kendisi olup olmadığını teyit etmek isteyen veteriner, telefon numarası, adres ve gittikleri veterineri doğrulamasını istedi. Alınan cevaplar kedinin çipine işlenmiş bilgilerle eşleşince kedinin Galena olduğu kesinleşti.

kediii.jpg

DEPO ÇALIŞANININ DİKKATİ SAYESİNDE BULUNDU

Carrie Clark, daha sonra Galena'nın kargo iade kutusunun içine atladığını ve Kaliforniya eyaletinde bulunan iade merkezi deposuna gönderildiğini öğrendi. Depo çalışanı Brandy Hunter'ın paketteki kediyi fark ettiği ve veterinere götürdüğü ortaya çıktı.

PAKETTEKİ YIRTIK HAYATTA KALMASINI SAĞLADI

Carrie ve eşi Matt haberi aldıktan sonra Galena'yı geri getirmek için Kaliforniya'ya gitti. Galena'nın 6 yıldır kendileriyle yaşadığını belirten Clark, paketin yan dikişlerinin açılması sayesinde kedinin hayatta kaldığını söyledi.

Veterinerde tedavi olan kedinin kan değerleri normale döndü.

Clark, eşinin "almadan önce dene" yöntemiyle altı adet iş botu aldığını, bunlardan beşini iade edeceği kutuyu hazırlarken koli bandı ve makas almak için kutunun başından ayrıldığı sürede Galena'nın kutunun içine atlamış olabileceğini değerlendiriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN