Fas’ta aşırı yağış bina çökertti: 4 ölü

Fas’ta aşırı yağış bina çökertti: 4 ölü

Son günlerde aşırı yağışların etkisi altında olan Fas’ın Fes şehrinde yağmur nedeniyle üç katlı bir binanın çöktüğü kaydedildi. Yetkililer, dört kişinin yaşamını yitirdiğini ve enkaz altında kalanlar için kurtarma çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Fas’ın kuzeyindeki Fes kentinde şiddetli yağış nedeniyle bir binanın çökmesi sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Basına konuşan Fes Belediyesi’nden adının açıklanmasını istemeyen bir yetkili, “Dün akşam Fes'in eski şehir (Medine) bölgesindeki 3 katlı bir binanın tamamen çökmesi sonucu 4 kişi hayatını kaybetti” ifadelerini kullandı.

‘YAĞMUR ŞİDDETİNİ ARTIRIYOR’

Enkaz altında kalan başkalarının da olduğunu ifade eden yetkili, kurtarma çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Yetkili, kentte cuma sabahından itibaren yağmurun şiddetini arttırdığını, binanın da bu nedenle çöktüğünü kaydetti.

Öte yandan “alyaoum24” sitesinin haberinde ise cuma günü kuzeydeki Tanca kentine bağlı Malabata bölgesinde eski bir binanın bir kısmının kuvvetli rüzgar nedeniyle yıkıldığı ve 29 yaşındaki bir kadının hayatını kaybettiği belirtilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN