İsrail Gazze'ye yine bomba yağdırdı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail Gazze'ye yine bomba yağdırdı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail ordusu, gece boyu Gazze Şeridi'ne hava saldırısı düzenledi. Saldırılarda çoğu çocuk ve kadın olmak üzere birçok kişi hayatını kaybetti veya yaralandı.

Altı aydır Gazze Şeridi'ni ağır bombardımana tutan İsrail güçleri, halkı zorla aç ve susuz bırakarak da büyük bir insani felakete yol açtığı Gazze'ye yönelik saldırılarına devam ediyor.

İsrail topçu birliklerinin Gazze Şeridi'nin Han Yunus ile Refah kentine gece boyu düzenlediği saldırılarda ölen ve yaralananlar oldu.

İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Şeyh Zayid bölgesini şiddetli şekilde bombalarken Gazze kent merkezinin çeşitli bölgeleri de İsrail topçu bombardımanına maruz kaldı.

1-006.jpg

ÇOĞUNLUĞU KADIN VE ÇOCUK

İsrail ordusunun havadan ve karadan gece boyu Gazze Şeridi'nin çeşitli noktalarına düzenlediği saldırılarda da çoğunluğu çocuk ve kadın ölen ve yaralananlar oldu.

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 14 bin 500’ü çocuk, 9 bin 560'ı kadın olmak üzere 33 bin 37 Filistinli öldürüldü, 75 bin 668 kişi yaralandı.

Enkaz altında halen binlerce ölü olduğu bildirilirken halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN