Nedim Yaşar neden öldürüldü?

Nedim Yaşar neden öldürüldü?

Nedim Yaşar kimdir? Danimarka'da öldürülen Türk ile ilgili google aramalarında vatandaşlar Nedim Yaşar ile ilgili detayları sorguluyor. Los Guerreros'un eski başkanı olan Nedim Yaşar uğradığı silahlı saldırı sonrasında hayatını kaybetti. Nedim Yaşar'ın yazdığı kitap, hayatı hakkındaki tüm detaylar haberimizde...

Nedim Yaşar kimdir? Danimarka'da öldürülen Türk Nedim Yaşar vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Danimarka'nın en tanınmış motosikletliler çetesinin eski başkanı Nedim Yaşar silahlı saldırıya uğradı. Uğradığı saldırı sonrasında yaşamını yitiren Nedim Yaşar yazdığı kitap ve yaşamı ile dikkatleri çekiyor.  1987 doğumlu olan Nedim Yaşar hakkındaki merak edilenleri haberimizden öğrenebilirsiniz. 

NEDİM YAŞAR NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ?

Danimarka'da yaşayan ve yakın zamanda organize suç örgütleri hakkında bir kitap yazan Nedim Yaşar'ın silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Nedim Yaşar (31) başkent Kopenhag'da sokak ortasında uğradığı silahlı saldırı sonrsında hayatını kaybetti. 10 yıl süreyle Los Guerreros'un içinde bulunan Nedim Yaşar "Rødder" (Kökler) isimli kitabını tanıttıktan hemen sonra silahlı saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan Nedim Yaşar burada tüm çabalara rağmen Salı günü yaşamını yitirdi.

18-11/21/nedim-yasar-kimdir.jpg

NEDİM YAŞAR KİMDİR?

Nedim Yaşar, 1987 yılında dünyaya geldi. Türkiye’de doğan Nedim Yaşar, henüz 4 yaşındayken ailesiyle birlikte Danimarka’ya göç etti. 6. sınıfta öğretmenini bıçakla tehdit ettiği için okuldan atılan Nedim Yaşar, 17 yaşındayken gasp suçundan hüküm giydi. Danimarka'nın en tanınmış motosikletliler çetesi Los Guerreros'un başkanı olan Nedim Yaşar, baba olacağını öğrendikten sonra çeteden ayrılma kararı aldı. Nedim Yaşar bir süredir Radio24syv isimli radyoda sunuculuk yaptı. Pişmanlık yasasından yararlanan Nedim Yaşar, yerel bir radyoda yaptığı programda sık sık anılarından ve deneyimlerinden bahsediyordu. Danimarka'da organize suç örgütleriyle ilgili bir kitap çıkardı. “Rodder” (Kökler) ismini verdi bu kitabın tanıtım günüde uğradığı saldırı sonucunda hayatını kaybetti.

NEDİM YAŞAR ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Danimarka'nın en tanınmış motosikletliler çetesi Los Guerreros'un eski başkanı olan Nedim Yaşar (31) başkent Kopenhag'da sokak ortasında öldürüldü. 10 yıl süreyle Los Guerreros'un içinde bulunan Nedim Yaşar "Rødder" (Kökler) isimli kitabını tanıttıktan hemen sonra Pazartesi günü silahlı saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan Nedim Yaşar burada tüm çabalara rağmen Salı günü yaşamını yitirdi.

NEDİM YAŞAR CİNAYETİ NASIL GERÇEKLEŞTİRİDİ?

Kopenhag'ın Norrebro semtinde meydana geldi. Sosyal sorunların çok olduğu bir bölge olarak bilinen yerde kitabını tanıtan Nedim Yaşar'ın etkinlikten çıkar çıkmaz saldırıya uğradığı öğrenildi. Henüz kimliği belirlenemeyen bir kişinin iki el ateş ettiği açıklandı. 2012 yılından beri Los Guerreros ile bağlantısı kalmayan Yaşar sürekli tehditler alıyordu. Nedim Yaşar "Rødder" isimli kitabında Danimarka'daki suç örgütlerini ele aldı.

18-11/21/nedim-yasar.jpg

"HAYATIMDAN ENDİŞELİYİM"

2012 yılından bu yana gizli bir adreste yaşayan Nedim Yaşar, henüz günler öncesinde "Ekstra Bladet" isimli gazeteye verdiği röportajında hayatından endişe ettiğini dile getirmişti. Nedim Yaşar bir süredir Radio24syv isimli radyoda sunuculuk yapıyordu. Ölüm haberini veren radyo, binadaki bayrakları yarıya indirirken, Danimarka Adalet Bakanı Søren Pape Poulsen de ölüm haberine üzüldüğünü bildirdi.

2017'DE DE SALDIRDILAR

1987 Türkiye doğumlu olan Nedim Yaşar, 4 yaşından bu yana Danimarka'da yaşıyordu. 6. sınıfta öğretmenini bıçakla tehdit ettiği için okuldan atılan Nedim Yaşar, 17 yaşındayken gasp suçundan hüküm giydi. Ardından uyuşturucu ticareti ve tehdit suçlarından mahkum edilen Yaşar, daha sonra bu yaşamı terketmişti. Yaşar geçtiğimiz yıl da evinde saldırıya maruz kalmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN