Putin'den Kurban Bayramı mesajı

Putin'den Kurban Bayramı mesajı

Rusya Devlet Başkanı Putin, Rusya'daki Müslümanların Kurban Bayramı'nı kutladı. Rus lider, tebrik mesajında, 'İslamın özgün değerlerinin Rusya'daki çeşitli halkların iyi komşuluk ilişkileri kurmasına yardım ettiğini' söyledi.

Rusya lideri Vladimir Putin, Kremlin'in yayınladığı tebrik mesajında, "Kurban Bayramı (insanları) iyi, adil, merhametli ve dindar olmaya çağırıyor; yakınlarına ve komşularına karşı kibar ve içten davranmayı öğütlüyor. Bu yüksek insani idealler, bir insanın ahlaki eğitiminin temelini oluşturur" ifadelerini kullandı. 

Rus lider mesajında sözlerini şöyle sürdürdü:

"İslamın özgün değerlerinin, Rusya'daki Müslümanların manevi yaşamlarının temelini oluşturuyor olması önemli. Zira bu değerler, insanları birleştirmeye ve ülkemizde derin kökleri olan farklı halk, inanç ve kültürden insanların iyi komşuluk ilişkileri içinde yaşamasına yardımcı oluyor."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN