Son dakika... Barselona'da 15 kişiyi öldüren terörist yakalandı

Son dakika... Barselona'da 15 kişiyi öldüren terörist yakalandı

Barcelona'da 17 Ağustos'ta 15 kişiyi öldüren saldırıyı gerçekleştiren kişinin yakalandığı aktarıldı.

İspanyol basınında yer alan son dakika haberine göre, 15 kişinin hayatını kaybettiği Barcelona saldırısının baş şüphelisi yakalandı. Aynı haberde bir kişinin vurularak öldürüldüğü bilgisine de yer verildi. İspanyol La Vanguardia'da yer alan habere göre, Yusuf Ebuyajup gerçekleştirilen operasyon ile yakalandı.

15 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

Geçtiğimiz hafta İspanya'nın Barcelona kentinde bir minibüs kaldırımda yürüyen yayaların arasında dalmış, 15 kişinin öldüğü saldırıda 100'den fazla kişi de yaralanmıştı.

BARCELONA TEKRAR ALARMA GEÇTİ

Katolonya polisi, Barcelona'nın batısındaki Subirats'da bir olay yaşandığını duyurdu. İspanyol Radyo Cadena, patlayıcı yüklü yelek giymiş bir kişinin vurulduğunu öne sürdü.

YAYA OLARAK UZAKLAŞMIŞ

Zanlı ile ilgili ortaya çıkan yeni kamera görüntülerinde Yusuf Ebuyajup'un saldırı sonrası yaya olarak olay yerinden uzaklaştığı görülüyordu. İspanyol basınında yer alan bilgi ile ilgili henüz resmi bir açıklama ise bulunmuyor.

17-08/21/ispanyol-basinibarcelona-saldirisinin-bas-suphelisi-yakalandi-lwe6qgilbuil7k_rro_n6w.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN