Tüm dünya soruyor: Cemal Kaşıkçı'nın cesedi nerede?

Tüm dünya soruyor: Cemal Kaşıkçı'nın cesedi nerede?

Suudi Arabistan'ın gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul'daki konsoloslukta öldürüldüğünü resmi olarak açıklamasından sonra dünyada ve Türkiye’de binlerce insan tek bir soruya kilitlendi: Cemal Kaşıkçı'nın cesedi nerede? İngilizce olarak açılan #WhereIsTheBody etiketine binlerce paylaşım yapıldı. Kraliyet Ailesinden yapılan açıklamadan naaşının ne yapıldığına dair bir bilgi yer almaması, uluslararası medyada yayınlanan Cemal Kaşıkçı’nın cesedinin parçalandığı iddialarına güç kazandırdı. Reuters'e konuşan Suudi bir yetkili cesede ne olduğunu bilmediklerini söyledi.

Suudi Arabistan, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın konsolosluk içinde yaşanan arbede neticesinde öldüğünü duyurdu. Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldüğünü resmen kabul eden Suudi Arabistan, merhum gazetecinin cesedinin ne yapıldığını ise açıklamadı. Reuters'e konuşan Suudi bir yetkili Cemal Kaşıkçı'nın cesedine ne olduğunu bilmediklerini açıkladı.

KAŞIKÇI'NIN CESEDİ NEREDE

Suudi Arabistan'ın Cemal Kaşıkçı'nın cesedinin akıbetini açıklamaması sosyal medyanın da en fazla konuşulan konusu oldu. Çok sayıda kullanıcı yapılan resmi açıklama karşısında "Cemal Kaşıkçı'nın cesedi nerede" sorusunu yönelten paylaşımlar yaptı. İngilizce olarak açılan #WhereIsTheBody etiketine binlerce tweet atıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN