Belediye Başkanı Dursun Ay dernek başkanlarını ağırladı

Belediye Başkanı Dursun Ay dernek başkanlarını ağırladı

Ereğli Düzceliler Derneği Başkanı Nejat Bakan ve Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Lokman Öztürk Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ı makamında ziyaret etti

Ereğli Düzceliler Derneği Başkanı Nejat Bakan, Yardımcısı Keramettin Yüksel ile Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Lokman Öztürk ve Yardımcısı Engin Olgun Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ile makamında bir araya geldiler. Ereğli’de yürütülen çalışmalar hakkında STK temsilcilerinden bilgiler alan Başkan Ay ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “STK’lar bizim için büyük bir öneme sahiptir. Vatandaşa en doğru hizmetin götürülmesi konusunda en büyük destekçimiz ve çalışma arkadaşlarımızdır. Bugün de burada yaptığımız görüşmelerle belediye ve STK işbirliği ile yapılan çalışmaları değerlendiriyoruz. Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

DÜZCE/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN