“Ece’ye ölene kadar saygı duyacağım”

“Ece’ye ölene kadar saygı duyacağım”

Anlaşmalı boşanacakları ile gündeme gelen Ece Erken ve Serkan Uçar cephesinde yeni bir gelişme daha yaşandı. Uçar, Instagram hesabından veda mesajı paylaştı.

Ece Erken sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile Uçar'la anlaşmalı olarak boşanacaklarını belirtti. Uçar ve ailesinin kendisinden özür dilediğini söyleyen ünlü sunucu, eşiyle dost olarak kalmaya karar verdiklerini ifade etti. Bunun üzerine Serkan Uçar da Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı: "Vedam. Son vedam. Ne yazık ki... Her ne olursa ol mutlu olmayı dene. Çünkü hayat geçici, her anında mutlu huzurlu olmak gerekiyor. Bundan böyle yalnız ve huzurlu bir hayat geçireceğim... Tabi ki oğlumla... Annesi Ece ise ölene kadar ama ölene kadar, oğlumun annesi en saygı duyduğum kadın olacak. Allah hepimize mutluluk nasip eylesin. Zor bir karardı verilmesi gerekti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN