Eder, Fenerbahçe'nin kapısından döndü

Eder, Fenerbahçe'nin kapısından döndü

Portekiz'e Avrupa kupasını getiren golü atan Eder, 2012-2013 yılında Fenerbahçe'nin kapısından döndü.

Portekiz, Pazar akşamı Fransa'yı 1-0 yenerek Avrupa şampiyonu olurken, Fenerbahçeli taraftarlar iki acıyı birden yaşadı. Bir tanesi, Ronaldo'nun çıkmasından sonra yaklaşık 100 dakika Portekiz'in kaptanlığını yapan ve harika bir futbol oynayan Nani'yi gelecek sezon izleyemeyecekler.

EDER YERİNE WEBO TRANSFER EDİLMİŞ

Diğeri ise 2012-13 sezonunda 3 milyon Euro için elden kaçan Eder'in attığı golle Portekiz'in kupaya uzanması oldu. Fotospor'un haberine göre 2012-13 sezonunda Fenerbahçe, Sow'un yanına forvet oyuncusu arıyordu. Aykut Kocaman, Eder'in adını verdi. Braga ile yapılan görüşmelerde Portekiz ekibi sezon başında bedelsiz aldığı oyuncu için 3 milyon Euro istedi. Fenerbahçe ise Ocak transferinde Eder'in yerine İBB'den 32 yaşındaki Webo'yu 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN