Aziz Yıldırım Euroleague’i kafasına koydu

Aziz Yıldırım Euroleague’i kafasına koydu

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’na yatırım yapmaya devam eden sarı laciverlilerde başkan Aziz Yıldırım’ın kupaya kilitlendiği belirtiliyor. Aziz Yıldırım’ın bu sezon Euroleague şampiyonu olabilmek için her şeyi yapabileceği konuşuluyor.

Potada Vesely’den sonra Udoh da kaldı, takım Hickman dışında korundu. Sırada 2 flaş transfer var… Basketboldaki bu maliyeti yüksek adımların sebebi Başkan Aziz Yıldırım’ın hayali olan Euroleague Şampiyonluğu. Final-Four’da önce 3., geçen sezon da 2. olan Fenerbahçe’nin patronu, kupayı kafasına koydu.

KUPAYI KAZANMAK İSTİYOR

Fanatik'in haberine göre futbol takımının maçlarının ilgi görmediği dönemlerde bile Ülker Arena’yı hem ligde hem de Avrupa’da dolduruyor, kombine alıyor, büyük destek veriyorlar.

Başkan Aziz Yıldırım da bu ilgiden çok memnun ve çıtayı her geçen sezon daha yükseğe koyuyor. Euroleaugue Final Four’da önceki sezon 3., geçen sezon da 2. olan Sarı- Lacivertliler işte bu noktada, gelecek planlarını yaptı, kupayı kaldırmayı kafasına koydu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN