Galatasaray'a 106 milyon euroluk süper yıldız! 202 gol 146 asist: Yer yerinden oynayacak...

Galatasaray'a 106 milyon euroluk süper yıldız! 202 gol 146 asist: Yer yerinden oynayacak...

Süper Lig'de bu akşam evinde Sivasspor'u konuk edecek Galatasaray, 106 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için transfer operasyonuna başladı.

Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, bu akşam sevinde Bülent Uygun yönetimindeki Sivasspor'u konuk edecek. Sezon sonunda mutlu sona ulaşmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, transfer operasyonuna başladı. Aslan, 106 milyon euroluk dünya yıldızına kancayı taktı.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atabilecek iddialı bir takım kurmayı hedefleyen Galatasaray, transfer operasyonuna başladı. Yıldız isimleri transfer etmeyi planlayan sarı-kırmızılı ekip, gözünü İtalya'ya dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Aslan, sezon sonunda İtalyan devi İnter ile yolları ayırması beklenen Şilili süper yıldız Alexis Sanchez'in menajerinden randevu aldı. Arjantinli yıldızı Icardi ile forma rekabetine girebilecek kaliteli bir golcüyü kadrosuna katmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, Şilili yıldızı kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

River Plate ve Flamengo'nun yıldız golcüyü kadrosuna katmayı hedeflediği ancak Şilili yıldızın futbol kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği bu nedenle de Galatasaray'a transfer olmaya sıcak bakabileceği öne sürüldü.

Şilili golcünün İnter'den takım arkadaşı milli yıldız Hakan Çalhanoğlu'nun da bu transferin gerçekleşmesi için sarı-kırmızılı ekibe yardımcı olması bekleniyor.

Şilili golcü futbol kariyeri boyunca 698 karşılaşmada görev alırken 202 gol 146 asiste imza attı. 35 yaşındaki yıldız golcü için bugüne dek toplamda 106 milyon euro bonservis bedeli ödendi

Alexis Sanchez can earn new Inter contract - Football Italia

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN