1 değil 2 değil tam 3 şirket birden iflas etti! O ilimizden kötü haber: Mahkeme resmen konkordato ilan etti

1 değil 2 değil tam 3 şirket birden iflas etti! O ilimizden kötü haber: Mahkeme resmen konkordato ilan etti

Ekonomik kriz tüm sektörleri vurmaya devam ediyor. Son olarak kötü haber Bursa’dan gelirken, 1 değil 2 değil tam 3 şirket birden iflas etti. İşte, Bursa’daki iflas sarmalının detayları…

Dünyayı etkisi altına alan ekonomik krizin acı tablosu her geçen gün kendini daha çok gösteriyor. Öyle ki Bursa’da yıllardır faaliyet gösteren 3 büyük mobilya firması iflasla burun buruna geldi. Bölgenin üretim devlerinin bu durumu ise sektörde büyük endişe yarattı…

MAHKEME KONKORDATO TALEBİNİ ONAYLADI

Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi ise, 3 şirketten gelen konkordato talebine onay verdi. Gelen bilgilere göre, PGM Home Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Prandolgroup Mobilya Tekstil Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi, Overseas For Trading Mobilya Dış Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato işlemleri onaylandı.

bursada-iflas-eden-3-mobilya-sirketi-1.jpg

Mahkemenin verdiği kararda 3 şirketinde 28 Şubat 2024 tarihi itibariyle geçerli olacak şekilde 3 aylık geçici konkordato mühleti sunuldu. Bu süre boyunca şirketlerin borçlarını yeniden yapılandırması ve alacaklılar ile anlaşması gerekirken, 3 aylık süre de git gide daralmaya başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN