18 Haziran bayram sonrası altın fiyatları yükselişte | Çeyrek altında son durum

18 Haziran bayram sonrası altın fiyatları yükselişte | Çeyrek altında son durum

18 Haziran sabahı bayram sonrası yükselişte olan altın fiyatlarında son durum ne? Ülkemizde en çok kullanılan yatırım aracı olan altın fiyatları güne yükselişle başladı. Merkez Bankası müdahalesi sonucunda düşüşe geçen altın fiyatları tekrar yükselmeye başladı. Gram altın bugüne 194,97 TL alış fiyatıyla 195,04 TL satış fiyatıyla başladı. Piyasalardaki güncel altın fiyatlarını merak eden vatandaşlar, en çok çeyrek altın fiyatlarını sorguluyor. Peki, çeyrek altın ne kadar? Altın ne kadar oldu? 18 Haziran çarşamba günü altın fiyatları nasıl başladı? Çeyrek altın ve cumhuriyet altını ne kadar oldu? İşte Kapalıçarşı'da 18.06.2018 büyük ve küçük altın fiyatları..

18 Haziran sabahı altın fiyatları merak ediliyor. Çeyrek altın fiyatı bugün Kapalıçarşı'da ne kadar?Altın güne yükselişle başladı. Altın fiyatları özellikle yatırımcılar için en hareketli dönemlerinden birini yaşıyor. Durmaksızın yükselen altın fiyatlarının son durumu yatırımcı tarafından merakla araştırılıyor. Bugün çeyrek altın kaç liraCumhuriyet ve Gram altın ne kadar oldu? soruları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın piyasası, 18 Haziran sabah saatlerinde güne nasıl başladı? Altın almak için uzmanlar ne diyor? İstanbul’un kalbinin attığı Kapalıçarşı’da ise çeyrek altın kaç lira? İşte yanıtlar…

Altın fiyatları 18 Haziran Pazartesi sabahı günü 195 liralık gram fiyatı ile açtı. Bu değerin ardından çeyrek altının şuan ki satış fiyatı 317.36 lira seviyesinde işlem görüyor.

Cumhuriyet altını 1288 liradan satılırken, Yarım altın fiyatı 634 liradan işlem görüyor. 22 ayar bileziğin gram satışı ise 178.50 lira

GRAM ALTIN NE KADAR?

194,97 liradan alınırken, 195,04 liradan satılıyor

ÇEYREK ALTIN KAÇ LİRA?

Çeyrek altın ise 310,22 liradan alınırken 317,36 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR OLDU?

Yarım altın da 618,50'den alınırken 634,73 liradan satılıyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını ise 1275,00 liradan alınıp 1288,00 liradan satılıyor.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN