25 Mayıs sabahı çeyrek ne kadar | Gram altın fiyatları nedir? İşte güncel altın fiyatlar

25 Mayıs sabahı çeyrek ne kadar | Gram altın fiyatları nedir? İşte güncel altın fiyatlar

25 Mayıs sabahı Altın fiyatları bugüne nasıl başladı? Altı fiyatları gün içerisinde küçük de olsa bir düşüş yaşadı. Altın fiyatları bir önceki gün tekrar yükselmeye başlamıştı. Bugün çeyrek ve gram altın ne kadar oldu? Cumhuriyet altını ve küçük altın kaç liraya satılıyor? soruları da ekonomi gündeminin en çok sorulan soruları oldu. Gram altın bugün 197,12 liradan alınıp 197,15 liradan satılıyor. Yükseliş sürerken yatırımcısı altın fiyatları konusunda anlık olarak araştırmalarını sürdürüyor. 25 Mayıs’ta Kapalı Çarşı’da ne kadar? İşte çeyrek altın ve gram altın fiyatları ne kadar oldu?

25 Mayıs sabahı altında küçük de olsa bir düşüş yaşandı. Bugün çeyrek altın kaç lira? Cumhuriyet ve Gram altın ne kadar oldu? soruları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın piyasası, 25 Mayıs sabah saatlerinde güne nasıl başladı? Altın fiyatlarının ateşi gün içerisinde az da olsa düşmeye başladı. Geçtiğimiz haftadaki rekorlar altın fiyatlarını büyük ölçüde etkilemişti. Çeyrek altın ne kadar? Altın almak için uzmanlar ne diyor? İstanbul’un kalbinin attığı Kapalıçarşı’da ise çeyrek altın kaç lira? İşte yanıtlar…

Altın, gece boyunca hafif yükseliş içerisinde olurken 25 Mayıs’ta kuyumcu fiyatları, yükselişe geçti. Düğün mevsiminden ötürü birçok insan altın yorumları üzerinden araştırma yaparken, ekonomi uzmanlarının tam altının cumhuriyet altınına değer olarak yakınlaştığını açıkladı. Reşat altın ise son zamanlarda tekrardan alımları yükseldi. Altın neden yükseliyor sorusunun cevabını Anadolu Ajansı Analist Uzmanı İslam Memiş açıkladı. Memiş, Trump’ın agresif davranışlarının piyasada tedirginlik meydana getirdiğini açıkladı.

GRAM ALTIN NE KADAR?

197,12 liradan alınırken, 197,15 liradan satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR OLDU?

Çeyrek altın ise 318,33 liradan alınırken 326,14 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN VE CUMHURİYET ALTININDA SON DURUM

Yarım altın da 634,67'dan alınırken 652,27 liradan satılıyor. Cumhuriyet altını ise 1315,00 liradan alınıp 1327,00 liradan alıcı buluyor.

KİLOGRAMI 199 LİRADA

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası’nda (KMKTP) altının kilogramı 199 bin liraya geriledi. Altın piyasasında, 13 işlemde 53 milyon 370 bin 255,21 liralık ve 27 işlemde 40 milyon 641 bin 454,57 dolarlık işlem hacmi kaydedildi. Gümüş piyasasında ise 3 işlemde 2 milyon 582 bin 719,76 liralık işlem hacmi görüldü. Altın borsasında bugün en fazla işlem gerçekleştiren kurumlar İstanbul Altın Rafinerisi, Troy Kıymetli Maden, Sardes Kıymetli Madenler, Güneşgil Kuyumculuk, Finansbank şeklinde sıralandı. BIST Altın Endeksi önceki kapanışa göre yüzde 0,56 değer kazandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN