‘Boğaz’a yürüme yolu

‘Boğaz’a yürüme yolu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beykoz Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü sahil genişletme çalışmalarında 2015 yılında inşaatına başlanan çalışmalarda 2.etapta sona yaklaşıldı.

Halkın kullanımına açılan 1.3 kilometrelik yolu 3 kilometreye çıkaracak proje Çubuklu 29, Çubuklu Hayal Kahvesi ve İBB Sosyal Tesisleri’nin önünden  geçerek Paşabahçe’de sona eriyor. Yapımına 2015 yılında başlanan projenin ilk etabı olan Çubuklu-Kanlıca sahil yolu projesi, bir süre önce tamamlanarak halkın kullanımına açılmıştı.

İstanbul Boğaz’ına  kazıklar üzerine yapılan bin 300 metre uzunluğundaki yol, 10 metre genişliğinde ve  üzerinde balık tutma alanları bulunuyor. Böylece balık tutunlarla yürüyüş yapanların birbirini rahatsız etmesi önlenecek.Yeni yürüyüş alanında bisiklet ve yürüyüş yolu bulunuyor. Projenin ikinci etabında yer alan ve yaya yolunun Paşabahçe’ye kadar uzatılması amacıyla yapılan çalışmalara hız verildi.

Çubuklu İskelesi’nin arkasından başlayacak 2.4 kilometre uzunluğunda ve 10 metre genişliğindeki yeni yaya yolu Çubuklu 29, Çubuklu Hayal Kahvesi ve İBB Beykoz Sosyal Tesisleri’nin önünden geçiyor. Yeni yol Paşabahçe’deki eski İstanbul İçki Fabrikası’nın önünde bitecek. Projenin 3’üncü aşamasında, Paşabahçe’den Beykoz’a kadar yüzer marinalar inşa edilecek.

16-10/23/23kr05insaat.jpg

İNŞAATIN DİJİTALLEŞME KARNESİ KIRIK

İnşaat sektörünün röntgenini çeken Vodafone Türkiye, sektörünün dijitalleşme endeksinin yüzde 47 ile Türkiye ortalaması olan yüzde 53’ün altında çıktığını ortaya koydu. Vodafone Türkiye Kurumsal İş Birimi tarafından yapılan araştırmada, toplam bin 308 firmanın Dijitalleşme Endeksi hesaplandı. Buna göre sektör, yüzde 47’lik Dijitalleşme Endeksi ile Türkiye ortalaması olan yüzde 53’ün altında kaldı. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şantiyelerde dijitalleşmenin önemine dikkat çekerek, “Şantiye alanlarını uzaktan denetlenebilir” dedi.

16-10/23/23kr05gaziantep.jpg

GAZİANTEP KONAKLARI’NDA YAŞAM BAŞLIYOR

Severoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Gaziantep Konaklarında yaşam başlıyor. Gaziantep’e özgü mimarinin günümüz modern tasarım ile harmanlandığı bu proje, site sakinlerinden ve davetlilerinden tam not aldı. Severoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sıtkı Severoğlu, projede her ayrıntının özenle düşünüldüğünü belirterek, ‘’Her detayı düşünülmüş akıllı bina sistemleri ve güvenlik yanında, site alanında binlerce metrekareye yayılan kafe-restoran, Türk hamamı-sauna, fitness-squash, masa tenisi-bilardo, oyun salonu-market, yürüyüş ve açık spor alanları, açık ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Ayrıca her konut 2 kapalı özel araç park alanına ve misafir otoparkına sahip. Kameralı kontrol sistemi ile 24 saat özel güvenlik hizmeti de sunuluyor’’ diye konuştu.

16-10/23/23kr05ege-vadisi.jpg

EGE VADİSİ’NDE TAKSİT 2 BİN 385 TL’DEN BAŞLIYOR

Sinpaş GYO, Ege Vadisi ile Ankaralıların “Ege’de yaşam hayalini” gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Ege Vadisi, Alaçatı Çarşısı, yaz kış demeden dört mevsim kullanılabilecek Ankara’nın kumsallı ve en uzun havuzu, taş dokulu evleri ve trafiğe kapalı yeşil alanları ile Ankara’da yaşam fırsatı sunuyor. Ege Vadisi ile Ankara’ya 600 milyon lira daha yatıran Sinpaş GYO, Ege Vadisi’ni tercih edenlere kazandırmaya hazırlanıyor. Kişiye özel ödeme seçenekleri sunulan projede aylık taksitler 2.385 liradan başlıyor. Örnek dairelerde Ege konseptinde sıcak, samimi ve sade bir dekorasyon tarzı kullanılırken, zaman içinde eskimiş izlenimi yaratan renk tonlarından ve Ege’nin pastel renklerinden oluşan geniş bir renk yelpazesi de mevcut. Dairenin tasarımında, bej ve uçuk gri tonlar, tüm ürün ve renk seçimlerine yansıtıldı.

KALDER’İN KALİTE ÇEMBERİ ÖDÜLÜ VIKO’NUN

KalDer tarafından düzenlenen Kalite Çemberi Ödülleri sahiplerini buldu. Ödülün bu yılki sahibi VİKO by Panasonic çalışanlarından oluşan “Transfer Sistemi” takımı oldu. VİKO by Panasonic İK ve Kurumsal Gelişim Direktörü Mutlu Kutlu, şunları söyledi: “VİKO, kalite yönetimi çalışmalarına 1998 yılında başlamış olup, EFQM Mükemmellik Modeline göre sistemlerini sürekli iyileştirmektedir. Ayrıca 2005 yılı TÜSİAD-KalDer Türkiye Mükemmellik Ödülü başta olmak üzere hem ulusal hem de uluslararası alanda pek çok ödülün de sahibidir. Mükemmellik yolunda ilerlerken, mükemmellik anlayışının çalışanlarımıza ve diğer paydaşlarımıza yayılması konusunda sorumluluk alan bir yaklaşıma sahibiz. Çünkü mükemmelliği sağlamak için mükemmelliği paylaşmak gerektiğine inanıyoruz.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN