BYD bunu da yaptı! Elektrikli SUV'dan ilk görüntü: Öyle bir şarjı var ki başka araçları bile şarj ediyor

BYD bunu da yaptı! Elektrikli SUV'dan ilk görüntü: Öyle bir şarjı var ki başka araçları bile şarj ediyor

BYD sonunda bunu da yaptı! Elektrikli SUV'dan ilk görüntü geldi! Öyle bir şarjı var ki başka araçları bile şarj ediyor! Elektrikli otomotiv piyasasını sallayacak...

TUNACAN ATALAY

Otomotiv dünyasında elektrikli araçlara geçiş hız kazanırken, Çinli üretici BYD, ilk elektrikli pick-up modeli "Shark"ı piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Gelecek hafta yapılacak olan resmi lansman öncesinde internete sızan yeni görüntüler, bu heyecan verici aracın tasarımını gözler önüne serdi.

BAŞKA ARAÇLARI DA ŞARJ EDEBİLİR

whatsapp-image-2024-05-09-at-21-23-03.jpeg

Meksika'da 14 Mayıs'ta tanıtılacak olan BYD Shark, DMO platformunda geliştirildi. Hem hibrit hem de tamamen elektrikli seçeneklere sahip olacak bu model, rekabeti kızıştıracak uygun fiyatlarıyla öne çıkıyor. Elektrik kaynağı olarak 6 kW'a kadar elektronik cihazlar ve iş aletleri için kullanılabilecek olan araç, 20 kW'a kadar başka bir otomobili şarj etme yeteneğine sahip.

PİYASAYA ETKİSİ

whatsapp-image-2024-05-09-at-21-23-04.jpeg

Bu özellikleriyle BYD Shark, özellikle Amerikan pick-up pazarında fiyat avantajı ile rekabeti arttırmayı planlıyor. Bu yenilikçi model, elektrikli pick-up segmentinde heyecanla beklenirken, BYD'nin genişleyen global varlığına katkıda bulunacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN