Merakla beklenen yeni Tiguan'ın fiyatı açıklandı! Teknoloji ve konforun buluşması: 2024 Tiguan Türkiye yollarında

Merakla beklenen yeni Tiguan'ın fiyatı açıklandı! Teknoloji ve konforun buluşması: 2024 Tiguan Türkiye yollarında

Dünyaca ünlü Volkswagen’in sevilen modelleri arasında yer alan Tiguan, geçtiğimiz günlerde yeni modeliyle gündeme gelmişti. Şimdi ise merakla beklenen yeni fiyatlar açıklandı. İşte yeni Tiguan’ın fiyat listesi…

ZEYNEP ORHAN

Kurulduğu yıllardan beri dünya çapında bir marka olan ve en çok tercih edilen araba modeli olarak bilinen Volkswagen, neredeyse her modeliyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Dikkat çekici modellerinden biri olan Tiguan ise son yılların en popüler arabaları arasında yer almayı başardı. Avrupa'nın en çok satılan SUV'u ve Volkswagen'in son yıllarda dünya çapındaki en popüler modeli olan Tiguan, güçlü tasarım dokunuşları ve en güncel otomotiv teknolojileri kullanılarak geliştirilmeye devam edilirken yepyeni modeli ile yeniden sürücülerin karşısına çıkıyor.

yeni-proje-71.jpg

ŞİMDİ ÜÇÜNCÜ NESLİ İLE YOLLARDA

Doğuş Otomotiv Volkswagen, Türkiye otomobil pazarına yepyeni bir soluk getiren Yeni Volkswagen Tiguan'ı satışa sundu. 2007 yılından bu yana global pazarda 7.6 milyon adet satış rakamına ulaşan ve Volkswagen’in en çok tercih edilen modeli olan Tiguan, şimdi üçüncü nesli ile daha premium ve daha teknolojik özelliklerle donatılmış durumda.

15 Nisan itibariyle Volkswagen showroomlarında yerini alan Yeni Tiguan, 2.035.000 TL'den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıyla dikkat çekiyor. Model, 1.5 eTSI 150 PS DSG hafif hibrit turbo benzinli ve 2.0 TDI SCR 193 PS 4M DSG turbo dizel motor seçenekleri ile sunuluyor.

yeni-proje-72.jpg

48 VOLTLUK HAFİF HİBRİT SİSTEMİ

Yeni Tiguan'ın öne çıkan özellikleri arasında, 48 Voltluk hafif hibrit sistemi, IQ. LIGHT HD matrix farlar, çift valfli adaptif süspansiyon sistemi DCC Pro, dijital kokpit ve masaj özellikli ergoActive koltuklar bulunuyor. Bu yenilikler, sürüş deneyimini üst seviyeye taşıyarak kullanıcılarına hem konfor hem de performans sunmayı vaat ediyor.

Önceki nesline kıyasla 30 mm daha uzun ve 4 mm daha yüksek olan yeni SUV, artan bagaj hacmi ile de dikkat çekiyor. 652 litrelik bagaj hacmi, koltuklar katlandığında 1.650 litreye kadar çıkabiliyor. Ayrıca, arka koltukların ileri-geri hareket ettirilebilmesi ve sırtlığın eğim ayarının olması, aracın iç mekanını daha da kullanışlı hale getiriyor.

yeni-proje-73.jpg

Yeni Tiguan'ın Türkiye fiyat listesi ise şu şekilde:

  • Yeni Tiguan 1.5 eTSI ACT 150 PS DSG Life: 2.035.000 TL
  • Yeni Tiguan 1.5 eTSI ACT 150 PS DSG Elegance: 2.390.000 TL
  • Yeni Tiguan 1.5 eTSI ACT 150 PS DSG R-Line: 2.570.000 TL

Volkswagen, bu yeni model ile Türkiye’deki SUV pazarındaki rekabeti daha da kızıştırırken, teknoloji ve konfor arayan sürücüler için ideal bir seçenek sunuyor. Yeni Tiguan, sadece bir otomobil değil, aynı zamanda yüksek teknoloji ve mükemmel tasarımın bir araya geldiği bir yaşam alanı vaat ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN