N11 çöktü | Siteye neden ulaşılamıyor? 11.11 çılgınlığı siteyi çökertti

N11 çöktü | Siteye neden ulaşılamıyor? 11.11 çılgınlığı siteyi çökertti

N11 çöktü. Siteye neden ulaşılamıyor? 11.11 çılgınlığı siteyi çökertti haberleri ve son dakika açıklamaları yazımızda. 11 Kasım Dünya alışveriş Günü nedeniyle kampanya düzenleyen n11 sitesi yoğun ilgi nedeniyle çöktü. 11.11 çılgınlığı olarak bilinen alışveriş festivali nedeniyle n11 sitesine erişilemiyor. İşte son gelişmeler ve detayları...

N11 çöktü mü sorusu vatandalın gündeminde. Alışveriş yapmak için n11.com'a giriş yapmak isteyen vatandaşlar 'Siteye neden ulaşılamıyor?' diye sormaya başladı. 11.11 çılgınlığı adeta siteyi çökertti. Milyonlarca müşterisi bulunan n11 alışveriş sitesi 11.11 sabahı saat 11:11'de dev indirim kampanyası başlattığı haberlerini duyurmuştu. 

N11 ÇÖKTÜ MÜ?

11.11. İndirimlerine ürünler tükenmeden ulaşmak isteyenlerin ve acaba hangi ürünlerde indirim var diye merak edenlerin yoğun ilgisine maruz kalan N11.com gece yarısı itibari ile çöktü. Zaman zaman siteye ulaşılamıyor. Bazı vatandaşlar n11'i boykot ederken bazıları da alışveriş yapmak için siteye giriş yapmaya çalışıyor. Sürekli bir kesintinin olmamasına rağmen n11'e ulaşımda sıkıntılatr yaşanmakta. Bu durumla ilgili siteye neden ulaşılamıyor diye merak edenler için resmi kanaldan açıklama yapılmadı. 

18-11/11/n11-siteyi-cokertti.jpg

11.11. İndirimlerine ürünler tükenmeden ulaşmak isteyenlerin ve acaba hangi ürünlerde indirim var diye merak edenlerin yoğun ilgisine maruz kalanN11.com gece yarısı itibari ile çöktü.

Siteye girdikten sonra site içerisinde dolaşmanın neredeyse imkânsız hale gelmiş olmasının yanında birçok sayfada direkt olarak Hata Sayfasınayönleniyor.

Gece yarısı itibari ile başlayan yoğunluğun ilerleyen saatlerde biraz daha sakinleşmesi ve siteye erişimindeki sorunların da ortadan kalkması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN