O ilde suya indirim

O ilde suya indirim

Partiler seçim kampanyası çalışmalarına devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın önerisiyle mesken su aboneliklerinde kademe değişikliği yapılarak, suya yüzde 20 indirim uygulanmaya başladı. İndirimler, otomatik olarak abonelerin faturalarına yansıyacak.

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Şubat ayı birinci oturumu, Meclis Başkanvekili Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda, Başkan Aktaş tarafından sunulan ve mesken abonelerinde 12 metreküp olarak uygulanan birinci kademedeki değişikliği içeren yazılı önerge oy birliğiyle kabul edildi.

Yeni düzenlemeye göre, birinci kademe aralığı 12 metreküpten 18 metreküpe yükseltildi. Bu sayede, vatandaşlar ilk 18 metreküp su kullanımı daha ekonomik bir şekilde gerçekleştirebilecek.

Bakan Aktaş konuyla ilgili yeni düzenlemeyle birlikte 18 metreküp su kullanan obonelerin faturalarında ortalama yüzde 20 indirim göreceğini belirtti.

Bursa'da yaşayan vatandaşların yeni düzenlemeden yararlanmak için herhangi bir işlem yapmalarına gerek yok. İndirimler, otomatik olarak abonelerin faturalarına yansıyacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN