Twitch'e yüzde 340'lık zam: 28 Şubat'ta başlayacak

Twitch'e yüzde 340'lık zam: 28 Şubat'ta başlayacak

Twitch, abonelik fiyatlarında yüzde 340'a yakın bir artış gerçekleştireceğini duyurdu. Şirket, artan maliyetler ve yerel para birimindeki dalgalanmaları gerekçe göstererek bu kararı aldığını belirtti.

Dijital yayın platformu Twitch, Türkiye'deki abonelik fiyatlarında önemli bir artış yapacağını duyurdu. Şirketin resmi blogunda yapılan açıklamaya göre, 2021 yılında Türkiye'deki abonelik fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmamıştı, ancak şimdi fiyatlarda yüzde 340'a varan bir artış yaşanacak.

Twitch yetkilileri, artan maliyetler ve yerel para birimlerindeki dalgalanmaları dikkate alarak, bazı ülkelerde abonelik fiyatlarını güncellediklerini belirtti.

YENİ TARİFE 28 ŞUBAT'TA BAŞLAYACAK

Yapılan duyuruya göre, fiyat güncellemesi sadece masaüstü ve mobil web üzerinden satın alınan abonelikler için geçerli olacak. Yapılan açıklamaya göre; bu fiyat değişikliğinin 28 Şubat itibarıyla başlayacağı öğrenildi.

İşte yeni zamlı tarifeler:

KademeMevcut FiyatYeni Fiyat (Zamlı)
Kademe 19,90 TL43,90 TL
Kademe 219,99 TL87,90 TL
Kademe 349,99 TL215,90 TL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN